Galleri
0 til 6 mdr.

0 til 6 mdr. 6 mdr. til 1 år 1 år til 1½ år 1½ år til 2 år 2 år til 2½ år 2½ år til 3 år

Dette var fra første morgen vi havde vores lille hund (det skal siges at det var kl.6) :-) Dette er fra samme morgen..
Er han ikke bare sød??
Her sidder vi ret for fotografen

Ja Sådan ser det ud når Ice er klar på lidt leg!!

Frisk luft kan man ikke få for meget af. Så haven bliver brugt meget fra første dag..

Her er vores lille hund ved at rokere om på blomsterne i bedet!!

Godnat og drøm sødt!!
(Hvor er min mor!!??)
Sådan Kan en aften gå på sofaen
(hvordan man ligger er
 ikke så vigtigt)!!
Hvad er det da i gør??
Som man kan se kan Ice også lege med andre racer. Denne dag legede disse 2 i lidt over 5 timer før de var ved og være trætte. Hunden på billedet sammen med Ice er en Chow Chow og er ca. 14 dage ældre en Ice. Ice er lige glad med om det er en ældre hvalp han leger med. Ham tager magten!! hehe..
Hvorfor er det lige der altid skal tages billeder af mig nu lå jeg lige så godt.. Her kan man da sige han slapper af. Fotomodel bliver Ice nok aldrig.
Gab Gab!! Hvor er han træt hele tide.. Se hvor pænt han står.. Mor sagde dæk.. og der lå han! Men hun tabte hvis en god bid!
Se han sidder! Tror han tænker hvornår han for en god bid for den flotte presstation!! Her er et godt eks. på at en hund kan sove alle steder.. Mor sagde sit. Og det gør han.. her er han på vej til sidde..
Sidder han ikke bare flot her? Mor siger sit og så sætter man sig da for hun har jo en lille god bid til mig.. Mor siger stå og så står man da for der er jo god bidder i hendes hånd hehe..
En meget træt hund!! Har leget hele dagen.. Holdte fødselsdag for mig selv.. og sad og slappede af da en træt hund ville op og ligge og hygge.. hehe!! Holdte fødselsdag for mig selv.. og sad og slappede af, og da hunden havde slappet lidt af ville han lege og kæles for.. hehe!!
Dette er fra lørdag aften D.8 maj. Hvor vi var til udstilling i greve.. Hvor vi var nogle stykker der skulle sove ved Klaus (opdrætteren) Dette er fra lørdag aften D.8 maj. Det skal lige siges at 6 hvalpe virkelig har en masse energi der skal bruges, når de er sammen.. Dette er fra lørdag aften D.8 maj. Når man finder lidt god bidder er alle hunde søde og vil sidde pænt!! Smiler!!