Om Ice

Ice har vi hentet i Stubbekøbing hos Klaus som er opdrætter. Ice har 10 søskende.
Klaus var meget nem og komme i snak med, og vi følte straks at det var ham vi skulle købe vores hund hos. Det vi søgte var en Amerikansk Bull Dog med et godt sind som skulle være glad og rar. Det må vi sige at vi har fået Han er en rigtig dejlig hund som vi ved at vi vil få meget glæde af.
Vi har planer om og begynde til hvalpe træning med ham, og håber der ved, at vi kan få meget mere glæde af Ice. Det vil jo også være rart for Ice at kunne forstå hvad vi "siger", der ved skulle han jo helst aldrig få skæld ud.
Ice er meget meget lærenem. Han kunne i en alder af ca. 10 uger sætte sig på kommando, give hals og lægge sig. Når han har været i haven for at lege og kommer ind har vi fået ham lært at han skal sætte sig så vi kan se poter og måske tørre dem, og derefter får han en godbid. 
Ice er en Amerikansk Bull Dog. Mange forveksler racen med en Bull Terri og det er han på ingen måde.
Han er en glad hund som elsker at lege, både med os men også med andre mennesker, børn og hunde. Nogle gange virker det til at gå lidt vildt for sig bl.a. fordi han har skarpe klør og hans små hvalpetænder er jo syle spidse. Nu er Ice 5½ måneder og vi har på igen måde fortrudt at vi har valgt ham.. for han er bare såå sød og meget lære nem..

Ice er nu 6 måneder og det går bare rigtig godt med ham. Han lære meget til hunde træning. Han er rigtig nem og gå med da han næsten altid går fri. og det går rigtig godt, han lystre selv når der kommer andre hunde, og det syntes jeg er en frihed for både mig og Ice da jeg er fri for og skal holde han i snor hele tiden.. og for ham tja så kan han jo se meget mere en hvis han skal gå lige ved siden af mig..

 

d.06-06-05

Så er der kommet en lillebror 

Astro er en Rottweiler fra den 15/3 2005. Vi hentede ham vest for skive, ved et par som havde 4 voksne Rottweilere. 3 tæver og 1 han.

Da vi stod ud af bilen der nede og kom ind til hvalpene, var Astro den første der kom hen til os for at snakke. Det var vigtigt for os at den var livlig og glad, da Ice ikke er en af de roligste hunde.

Han er ud af et kuld på 11 så jeg skulle lige hilse og sige, Astro kan godt forsvarer sig selv.

Astro er uden papirer, men det har ingen betydning da vi ikke er interesseret i at gå til udstilling med ham.