Udstillingen d. 2 Oktober 2004

Som man har kunne se på American Bulldog Taem Danmark's hjemmeside var der udstilling lørdag d. 2 Oktober i Vindinge hallen lige udenfor Nyborg. Der Stillede vi op med Ice for at prøve igen om det kunne give en placering.

             

 

     

Der var lidt vente tid inden Ice skulle i Udstillings ringen, så derfor var han i dette hunde telt det meste af tiden, for han kunne slappe af. Det er kun for vi kunne tage et par billede af ham mens han var inde teltet, ellers var der lagt et tæppe over så han ikke skulle føle sig truet af andre hunde. På den måde får han mere ro og er frisk når han skal ind i udstillings ringen.

Det kan varmt anbefales og anskaffe sig sådan et telt. Vi bruger vores i bilen når vi køre, da det er et lovkrav at hunden i bil skal være i sele eller i bur (Telt) og samtidig kan man jo så bruge det når man er på udstilling.

Vi har købt vores hos Kennel Susmik hvor prisen er til og kommer over. Se mere på deres hjemme side under link.

 

   
Dette er Ice's bror Shakespeare som fik en anden plads i samme klasse som Ice. Tillykke med Anden pladsen Shakespeare og Betina!! Her er det Ice's mor Tilde med opdrætter Klaus..
   
 
Her er et sjovt lille billede af Ice med meget store øre..  
   
Her er vi i ringen og dommeren kigger meget efter Ice!! Og hun kigger og kigger..
Og det gav en 3 plads til Ice. Her sidder Ice stolt med sin pokal.